Ruim 70 medewerkers hebben van nature onze kernwaarden in hun DNA

Het familiebedrijf uit Spijkenisse is in 1946 gestart als eenmanszaak/schildersbedrijf. Rond 1970 breidde het bedrijf uit met een autospuiterij. Na splitsing van de sectoren in 2011 is het bedrijf voortgezet met de focus op vastgoedonderhoud, renovatie en verduurzaming. De voelbare passie voor het vak en voor klanttevredenheid heeft de groei van het bedrijf niet in de weg gestaan. En het zorgvuldig samengestelde team van inmiddels ruim 70 medewerkers zorgt voor een sterke basis in alle disciplines. Alle teamleden hebben van nature de kernwaarden van Hoogvliet Totaalonderhoud in zich: efficiëntie, vakmanschap, betrokkenheid en persoonlijkheid.

Kernteam

We're hiring!

Kom jij ons team versterken?

Werk jij graag in een platte organisatie, waar we modern werkgeverschap en een goede balans tussen werk en privé belangrijk vinden?

Henk Hoogvliet

“Als familiebedrijf vinden wij goede relaties en continuïteit erg belangrijk. Dat vind je terug in de lange relaties die wij met onze klanten hebben. Inventief en creatief inzicht drijft mij elke dag om onze klanten beter te kunnen bedienen.”

Jacquot Odijk

“Resultaatgericht werken is een soort tweede natuur van ons geworden. We gaan de dialoog aan met iedere opdrachtgever om op basis van meetbare doelen projecten uit te voeren. Meten is weten. Wat lekker werkt en veel duidelijkheid schept.”

Wim Hoogvliet

“Hoogvliet was van oorsprong een schildersbedrijf en ik ben met een kwast in mijn hand opgegroeid. Als vakman werk ik graag met jonge mensen. Ik leer hen graag de kneepjes van het vak. Op mijn beurt leer ik weer van die jonge gastjes, want dingen veranderen. Ik vind het belangrijk om open te staan voor veranderingen. Het kan altijd beter.”

Pieter Hoogvliet

“Daadkracht is belangrijk, maar dan wel gericht op de klant. Mijn opa zei altijd: als de klant tevreden is, dan gaan we pas slapen. En aan die Hoogvliet-wijsheid heb ik eigenlijk niet veel toe te voegen.”

Wessel Hoogvliet

“Vakmanschap en efficiëntie zijn voor mij 2 elementen die met elkaar verbonden moeten zijn om een winstgevend bedrijf te runnen. Ik vind het dan ook bij elk project een mooie uitdaging om de bewoners goed te betrekken bij het project. Zo kan er soepel en efficiënt gewerkt worden door onze vakmensen. En kunnen we onze doelen realiseren.”

Martijn Boender

“We helpen onze klanten graag door goede resultaatgerichte vastgoedzorg uit te voeren. Door te doen wat we zeggen zijn we een vaste en betrouwbare partij voor vele opdrachtgevers.

De persoonlijke betrokkenheid en aanpak van ieder uniek project draagt bij aan grote bewonerstevredenheid, en voor ons voor veel werkplezier!

Ik vertegenwoordig het bedrijf voor projecten van A tot Z. Dat doe ik met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en passie.”

Danny in ’t Veld

“De betrokkenheid in dit bedrijf vind ik opvallend en waardevol: mensen in de uitvoering denken mee met het plan van aanpak. Als werkvoorbereider ben ik dagelijks bezig om het aangeleverde werk vanuit de opdracht te vertalen naar de uitvoering. Door zelf op de steiger te hebben gestaan begrijp ik het vak en weet ik welke informatie er in de uitvoering nodig is.”

Corien de Jong

“Ondersteunen en service verlenen is wat wij bij Hoogvliet Totaalonderhoud graag doen. Als je belt, krijg je ons aan de telefoon. We helpen je graag verder en staan voor je klaar.”

Ageeth van der Pligt

“Aan de informele werksfeer, de korte lijnen en bereidheid elkaar te helpen merk je dat je in een familiebedrijf werkt. Dat waardeer ik in mijn werk. Net als de afwisseling; geen dag is hetzelfde. Je krijgt mijn collega of mij aan de telefoon wanneer je ons kantoor belt. En ik ben verantwoordelijk voor de facturatie en administratie.”

Diana van der Pligt

“Bij Hoogvliet Totaalonderhoud werkt een betrokken team van mensen. Dat zie je terug in de flexibele en behulpzame aard van de collega’s. Als administratie medewerkster heb ik een veelzijdige functie. Je kunt mij aan de telefoon aantreffen maar ook werk ik aan de planning en de facturen. Juist de diversiteit in mijn werk en de betrokken sfeer vind ik erg leuk en maken dat de dagen omvliegen.”

Therese Suijker

“Luisteren is de eerste stap naar een goede samenwerking. In mijn rol als calculator is dat een belangrijke taak in de eerste fase van het onderhoud met de opdrachtgever.

Met Hoogvliet Totaalonderhoud dragen we graag bij aan een prettige woon/werk beleving door samen met de klant op een goede manier onderhoud te plegen met het juiste vakmanschap.”

Als kenmerk van onze kwaliteit hanteren wij de volgende certificaten

EBN Certificaat

VCA

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, beter bekend onder de afkorting VCA, is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. De VCA helpt werknemers in risicovolle werkomgevingen om veiliger en gezonder hun werk te doen.

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA

Het verduurzamen van vastgoed en energiebesparende maatregelen aanbrengen is niet alleen belangrijk voor onze opdrachtgevers; het is net zo belangrijk voor onszelf. Het toont onze visie op een duurzame maatschappij. En het nemen van onze verantwoordelijkheid. 

Onze maatschappelijke betrokkenheid gaat verder in onze sociale activiteiten. Eén daarvan is onze participatie bij brancheorganisatie OnderhoudNL. OnderhoudNL zet zich in voor een betere positie van schilders en onderhoudspecialisten. OnderhoudNL biedt tevens trainingen aan voor de bedrijfstak zodat een ieder zich kan blijven ontwikkelen. Hoogvliet Totaalonderhoud is een erkend leerbedrijf voor OnderhoudNL. Omdat we graag ons steentje bij willen dragen aan de maatschappij, bieden wij opleidingsplaatsen aan.

Jacquot Odijk, financieel directeur van Hoogvliet Totaalonderhoud is ook lid van het bestuur van de Schildersvakopleiding OnderhoudNL Opleidingen Dordrecht Geldermalsen Amersfoort Rotterdam

Hoogvliet Totaalonderhoud planmatig onderhoud planning