Ruim 70 medewerkers hebben van nature onze kernwaarden in hun DNA

Het familiebedrijf uit Spijkenisse is in 1946 gestart als eenmanszaak/schildersbedrijf. Rond 1970 breidde het bedrijf uit met een autospuiterij. Na splitsing van de sectoren in 2011 is het bedrijf voortgezet met de focus op vastgoedonderhoud, renovatie en verduurzaming. De voelbare passie voor het vak en voor klanttevredenheid heeft de groei van het bedrijf niet in de weg gestaan. En het zorgvuldig samengestelde team van inmiddels ruim 70 medewerkers zorgt voor een sterke basis in alle disciplines. Alle teamleden hebben van nature de kernwaarden van Hoogvliet Totaalonderhoud in zich: efficiëntie, vakmanschap, betrokkenheid en persoonlijkheid.

Video afspelen

Maak kennis met het kernteam!

We're hiring!

Kom jij ons team versterken?

Wil jij werken in een no-nonsens organisatie met ruimte voor jouw ontwikkeling?

Ageeth van der Pligt

Danny in ’t Veld

Diana van der Eerden

Diana van der Pligt

Henk Hoogvliet

Jacquot Odijk

Jan Willem Neels

Jasper Hoogvliet

Jeroen van den Berg

Kees Koopman

Leon Rooimans

Mary van Loon

Mascha Sponselee

Nancy Duivesteijn

Nikolai Kersten

Pieter Hoogvliet

Therese Suijker

Wessel Hoogvliet

Wij staan voor kwaliteit. Dat doen wij onder andere met certificaten.

VCA

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, in de volksmond beter bekend onder de afkorting VCA. Deze lijst geeft richting aan aandachtspunten en werkmethodes op het gebied van veiligheid en gezondheid. Medewerkers met een VCA voeren hun werk veiliger en gezonder uit in risicovolle werkomgevingen.

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA

De wereld van morgen begint vandaag en bij onszelf. Daarom richten wij ons op het verduurzamen van vastgoed en brengen energiebesparende maatregelen aan waar mogelijk. Een gedeelde visie op een duurzame maatschappij. Zodat wij allemaal onze verantwoordelijkheid nemen.

Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL. Deze brancheorganisatie zet zich in voor een betere positie van schilders en onderhoudspecialisten. Daarnaast OnderhoudNL trainingen aan zodat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Hoogvliet Totaalonderhoud is daarnaast een erkend leerbedrijf. We onderhouden nauw contact met scholen en beroepsopleidingen omdat we jong talent willen enthousiasmeren voor ons mooie vak. We hebben een samenwerkingsverband met de Schildersvakopleiding, het Penta College Spijkenisse (initiatief Samen voor Techniek) en de Hogeschool Rotterdam.

 

 

Jacquot Odijk, financieel directeur van Hoogvliet Totaalonderhoud, is lid van het bestuur van de Schildersvakopleiding OnderhoudNL | Opleidingen Dordrecht Geldermalsen Amersfoort Rotterdam