Hoogvliet Totaalonderhoud bestaat 75 jaar!

Ons motto: we doen het werk in één keer goed 

Het was nét na de Tweede Wereldoorlog toen Henk Hoogvliet aan de slag ging als schilder. Binnen mum van tijd verzamelde hij vaklui om zich heen en groeide uit tot een bedrijf met meerdere schildersbedrijven én autoschadebedrijven. Deze activiteiten zijn in 2011 gesplitst en zijn de schilderbedrijven gecentraliseerd in Spijkenisse. Ondertussen is Hoogvliet veel meer dan een schildersbedrijf, we staan nu bekend om het uitvoeren van totaalonderhoud.

De verantwoordelijkheid naar klanten, leveranciers en werknemers is groot. We groeien gestaag, maar laten dat nooit ten koste gaan van onze kwaliteit en een gezond rendement. Als familiebedrijf sturen wij de boel niet aan vanuit een ivoren toren. We staan letterlijk geregeld met onze voeten in de klei. Aan het bezigen van hoogdravende slogans doen we niet. Ons motto is: we doen het in één keer goed. Dat lukt keer op keer omdat we met vaklui werken. Vakmanschap is, helemaal vandaag de dag, een kostbaar bezit. Dat blijkt uit de hoge scores waarmee onze projecten worden beoordeeld. 

We zijn zuinig op onze mensen en onze klanten. Dat is te zien in de continuïteit van onze opdrachtgevers: sommigen gaan al 40 jaar of langer met ons in zee. Daar zijn we trots op. En op het feit dat we naar grote tevredenheid woningen, kantoren en scholen van een opgefriste uitstraling voorzien die weer helemaal bij de tijd zijn. Mensen worden er blijer van en buurten worden er mooier door. Samen krijgen we dat voor elkaar en staan we stil bij dit 75-jarige jubileum. We zijn blij met de samenwerking met iedereen en het vertrouwen. 

En nu: op naar de 100!